greenup
bannerecopaintbg

Охранителни Камери и Системи за Видеонаблюдение и Запис на Топ Цени

 


 

  

Камера-БГ ®

 Охранителни Камери, IP Камери, Камери със Звук, Външни Камери, Вътрешни Камери, Бежични WiFi Камери, Камери за Наблюдение и Запис на хотел, ресторант, офис, магазин, склад, паркинг, гараж, къща.

 

Виж цените >>>

 


 

camera-bg-ohranitelni-kameri-za-videonabliudenie-na-top-ceni

 


 

Camera-BG.com е Онлайн Магазин за Видеонаблюдение, предлагащ широка гама от Охранителни Камери за Наблюдение и Запис на Ниски Цени. Сайта е собственост на фирма Ей Пи Ен Вижън ЕООД, директен вносител на видео охранителна техника. Фирмата е един от лидерите на българския пазар за видеонаблюдение.

Предлага се голямо разнообразие на IP Камери от утвърдени производители, с високо качество и надеждност. Камерите са подходящи за наблюдение на различни видове обекти, благодарение на интегрираните, последни тенденции във видеонаблюдението.

Предлага се голямо разнообразие и на готови комплекти, включващи NVR видео рекордер и различни видове охранителни камери. Броя на камерите в комплекта се определя от клиента.

На сайта ще намерите множество раздели, обединяващи различните видове камери по категории. В самите страници на камерите ще намерите подробно описание, с детайлни снимки на продуктите. Това улеснява в голяма степен клиентите, които не са запознати в детайли с материята, но желаят да притежават този вид техника.

Фирмата е една от малкото на българския пазар, която предлага подробни инструкции на български език, включени в комплекта на камерите.